Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
L'Ortec Medical
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Echipament laser epilare definitiva
Brand
LASER DIODE SYMPHONY COMFORT ICE
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
L'Ortec Medical furnizeaza spre achizitie sau chiar inchiriere echipament profesional de epilare definitiva cu tehnologie de ultima generatie Laser Diode: Symphony Comfort Ice.

Prin intermediul parteneriatelor ce le avem stabilite cu organisme de specialitate, oferim training de specializare si kit de marketing, inclusiv servicii post-furnizare pentru asigurarea service-lui si mentenantei echipamentelor.

Pentru mai multe informatii puteti accesa:
http://www.lortec-medical.ro
http://www.inchiriaza-laser.ro/
telefon: 0770184412.

Acest echipament foloseste tehnologia LASER cu DIODE ce genereaza energie lumninoasa de mare intensitate la o lungime de unda de 808 nm, ceea ce face ca energia sa penetreze in profunzime epiderma, pana la locul unde se afla foliculii firelor de par, pe care ii distruge cu o putere de 10 pulsatii pe secunda.
In timpul tratamentului, SYMPHONY COMFORT ICE trimite energia luminoasa adanc in piele, unde melanina din firul de par o absoarbe. Transformarea energiei luminoase in energie calorica distruge celulele responsabile de regenerarea firului de par.

Afinitatea lungimii de unda de 808 nm pentru melanina si oxo-hemoglobina comparativ cu laserele precedente folosite la epilare definitiva, dar si sistemul avansat de racire a echipamentului, inclusiv in capatul de tratament (prin sonde peltier), il recomanda a fi cel mai sigur aparat pentru ca pielea din jurul firelor de par sa nu fie vatamata in timpul tratamentului.

Un atuu important al acestui echipament este cuplarea diodei laser printr-o fibra optica pentru a livra energia luminoasa in capatul de tratament. Sistemele cu fibra optica (denumite si fibre integrate) au mai multe avantaje: energia luminoasa produsa de diode este transportata in proportie de 100%, fara pierderi intermediare iar in momentul in care iese din fibra are un profil de intensitate circular si neted (omogen) si o calitate a fasciculului simetric.

Sistemul eficient de racire in trei trepte si puterea sporita a aparatului permit utilizarea lui continua in cabinetele unde exista un ritm de lucru alert si un program aglomerat, deoarece poate fi folosit o perioada indelungata, fara a se supraincalzi, pana la 50.000.000 de pulsuri.

Informatii tehnice:
Capacitate lampa: 50.000.000 flash-uri
Garantie: 25.000.000 flash-uri
Tipul laserului: Laser Diode cuplat cu fibra optica
Lungime de unda: 810nm
Puterea laserului: 800W
Latime puls: 7~600ms
Densitate energie: 1~120J/cm2
Frecventa pulsuri: 1~10Hz
Pentru tipuri de piele: I~IV
Dimensiune spot: 12mm*12mm
Temperatura de racire: ≤5 C
Dimensiuni: 47*54*122cm
Greutate: 40kg
Din Gura in Gura