Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
L'Ortec Medical
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Echipament IPL pentru epilare definitiva si fotorejuvenare
Brand
IPL INTENSE 500/3000(E-LIGHT)/5000
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
L'Ortec Medical furnizeaza spre achizitie sau chiar inchiriere echipament profesional de epilare definitiva si Fotorejuvenare cu lumina intens pulsata (IPL) cu tehnologie de ultima generatie SHR si E-Light optional:
Intense 500 SHR
Intense 3000 SHR E-Light
Intense 5000 SHR

APARATELE NU FUNCTIONEAZA CU CARD!

Prin intermediul parteneriatele ce le avem stabilite, oferim training de specializare si kit de marketing, inclusiv servicii post-furnizare pentru asigurarea service-lui si mentenantei echipamentelor.

Pentru mai multe informatii puteti accesa:
http://www.lortec-medical.ro/
http://www.inchiriaza-ipl.ro/
telefon: 0770184412.

Echipamentele Intense sunt cele mai puternice, avansate si complexe echipamente de epilare definitiva prin tehnologia IPL ce permit epilarea definitiva in timp record cu rezultate optime, inclusiv pentru DARK SKIN, acoperind astfel toate fototipurile de piele (I-VI).

Acelasi aparat permite efectuarea unei game largi de tratamente faciale: fotoregenerare, tratare acnee, vase capilare diverse probleme de pigmentare (pete de soare, pete cauzate de varsta, rozacee, cuperoza etc).

Varianta de echipament dotat cu tehnologia E-light este recunoscut pentru rezultatele pe care le ofera pe pielea inchisa la culoare, bronzata sau pe firele de par roscate, blonde sau albe, imposibil de epilat definitiv prin tehnologiile traditionale.

Suplimentar, functia R.F. prin manipulii de mari dimensiuni permite efectuarea inclusiv a tratamentelor de remodelare corporala.

Echipamentele Intense combina design-ul profesional si usurinta de utilizare intr-un singur dispozitiv, fiind ideal pentru cabinete medicale, saloane de infrumusetare, astfel conceput pentru a functiona la capacitate maxima, intr-o maniera continua si in acelasi timp, usor de folosit.

Cu software-ul inteligent aveti posibilitatea de a alege sa lucrati pe programe automate sau manuale, putand personaliza setarile in functie de client. Pentru un rezultat optim, trebuie doar sa introduceti tipul de piele, pigmentarea si grosimea firului de par, iar software-ul va va sugera parametrii adecvati de tratament.

Cele trei sisteme generoase de racire, precum si dimensiunea capacitorilor ceramici, au fost proiectate special pentru exploatarea continua a echipamentului ( 24/24 ore, fara oprire).

Ecranul color, de 10,4-inch dispune de un meniu intuitiv ce ofera usurinta in utilizare si permite stabilirea corecta a parametrilor de lucru eliminand riscurile de operare gresita.
Design-ul capatului de tratament a permis adaptarea unui safir de mare dimensiune ( 50 x 15 mm) si montarea unei lampi Xenon-Blitz astfel reusind sa livreze o Fluenta marita. Modul de livrare eficient a energiei asigura un rezultat spectaculos de la prima sedinta. Capatul de tratament permite o manevrare usoara si confortabila iar cu ajutorul safirului dimensionat, beneficiati de un aport de rapiditate in executarea procedurilor, economisind timp si bani.

Informatii tehnice:
Lampa Xenon-Blitz
Zona de tratament: 8 cm2 (50mm x15mm)
Lungime de unda: 430 - 1200 nm
Capat de tratament: 6 filtre de tratament interschimbabile cu sistem adaptatat de cuplare rapida
Aplicatii in tratarea:
640 - 1200 nm Epilare definitiva
750 - 1200 nm Epilare definitva Dark Skin
590 - 1200 nm Vase capilare
560 - 1200 nm Fotoregenerare
480 - 1200 nm Depigmentare
430 - 1200 nm Tratarea acneei
Ecran: 8,4 inch Touch-Display color
Viteza impuls: 1-4 secunde
Racire: Apa- Aer - & Semiconductor de racire
Numar impusuri: pana la 15 Impulsuri ajustabil
Durata puls: 1 - 50 Milisecunde
Voltaj: 220 V
Certificat: FDA / CE / ROSH / LVD / EMC
Durata viata lampa: cca. 120.000 - 150.000 Impulsuri
Software inteligent de impuls si pauza asistata

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura