Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
L'Ortec Medical
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Echipament laser indepartare tatuaj
Brand
D-LIGHT PLUS/ TATTOO X 9
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
L'Ortec Medical furnizeaza spre achizitie sau chiar inchiriere echipament profesional de indepartare a tatuajelor: Laser Nd-YAG D-Light Plus sau Laser Nd-YAG Tattoo X 9, ambele variante fiind dotate cu tehnologia revolutionara de emitere a pulsurilor Q-Switch (Quality Switch), ce asigura pulsuri de energie foarte scurte (de ordinul nanosecunde).

Prin intermediul parteneriatelor ce le avem stabilite cu reprezentanti de prestigiu din domeniu, oferim training de specializare si kit de marketing, inclusiv servicii post-furnizare pentru asigurarea service-lui si mentenantei tuturor echipamentelor din portofoliul L'Ortec Medical.

Echipamentul D-LIGHT PLUS si TATTOO X9 de la L'Ortec Medical, cu tehnologie Nd:YAG Q-Switch ofera o serie de utilizari:
- Indepartarea tatuajelor permanente (corporale) sau semipermanente (cosmetice) de diferite culori
- Epilare definitiva in conditii de exceptie si pe zone limitate ca si dimensiune
- Carbon Peel- tratament revolutionar de peeling facial denumit si "Hollywood Peel"
- Tratamentul hiperpigmentatiilor cauzate de soare sau de varsta

Emisia energiei laser este generata in mediul activ al echipamentului de prezenta cristalului de granat de ytriu si aluminiu (YAG) imbogatit cu ioni de neodymium (Nd). Cristalul Nd:YAG emite energie luminoasa amplificata in spectrul luminii infrarosii cu o lungime de unda de 1064 nm, lungime de unda capabila sa indeparteze culorile inchise ale tatuajelor (negru, diverse tonuri de albastru, verde, mov).

Cu acelasi echipament, energiei luminoase LASER i se poate injumatatit lungimea de unda la 532 nm in cavitatea celui de al 2-lea cristal oxo-fosfatul de potasiu si titan (KTP), producand o energie luminoasa in spectul culorii verde, lungime de unda capabila sa indeparteze tatuaje in nuante de rosu, portocaliu, si anumite nuante de galben sau verde.

Astfel, cu acelasi echipament dar folosind filtrul corespunzator, se acopera intreaga plaja de culori de pigmenti folositi pentru tatuaje conform corelatiei dintre eficacitatea diferitelor lungimi de unda laser in tratarea diferitelor culorilor de pigmenti pentru tatuaje (tatuajele clasicele de culoare inchisa cat si tatuaje colorate).

Pentru mai multe informatii puteti accesa:
http://www.lortec-medical.ro/
http://www.inchiriaza-ipl.ro/
telefon: 0770184412.
Din Gura in Gura